Home / slideshow / Nederlaag voor De Meteoor in finale nacompetitie

Nederlaag voor De Meteoor in finale nacompetitie

De Meteoor is in de finale van de nacompetitie tegen een nederlaag aangelopen. Tegen PVC was het de mindere ploeg en leed het een 2-1 verlies.

“Het is absoluut teleurstellend, want we hadden allemaal veel verwacht van deze wedstrijd”, laat hoofdtrainer Charles Loots weten. “Ik ben ervan overtuigd dat de spelers vandaag alles gegeven hebben, maar het was simpelweg niet voldoende om deze wedstrijd winnend af te sluiten. De tegenstander was over de hele wedstrijd beter.”

De Amsterdammers kwamen in de eerste helft op een achterstand te staan, waardoor het achter de feiten aanliep. In de rust maakte Loots van de gelegenheid gebruik om enkele details te veranderen, maar in de tweede helft wist De Meteoor het duel niet om te draaien. Het zag uit een corner de stand zelfs oplopen tot 2-0, waarna de ploeg van Loots nog wel terugkwam op 2-1. Aramez Poepon schoot namelijk een strafschop raak.

“Op het laatst besloten we de keeper mee naar voren te sturen en hebben we nog wat mogelijkheden gehad, maar het zat er gewoon niet in. Het is natuurlijk bitter aan het einde van het seizoen, maar het is niet anders.”

Tekst: Jordi Smit
Bekijk hier alle foto’s van John Beckman