Nederlaag voor Waterwijk in Wilnis

Waterwijk is het eerste competitieduel geëindigd met lege handen. Na een paar seizoenen in Zaterdag 2a komt de ploeg dit seizoen weer uit in Zaterdag 2b, met vooral ploegen uit de regio Almere en het Gooi. Tegen oude bekende CSW werd zaterdag met 2-1 verloren.

De Almeerders begonnen de wedstrijd nog wel goed en kwamen via Ryannique Inge op voorsprong. Voor rust waren er mogelijkheden om meer goals te maken, maar daar slaagde ploeg van Ben Vis niet in.

Na rust maakte CSW een sterkere indruk en wist het na een uur op gelijke hoogte te komen met een schot van afstand van Noah Steen. Een paar minuten later wist de thuisploeg zelfs op voorsprong te komen uit een vrije trap. Via Inge had Waterwijk nog een grote kans op de gelijkmaker, maar oog in oog met de CSW-goalie schoot hij de bal over.

Een teleurstellend resultaat voor Waterwijk dus, dat volgende week vrij heeft. De week erna staat een bezoek aan BFC in Bussum op het programma. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 2b