Nieuwe indelingen op 1 en 5 juli bekend

De KNVB maakt begin juli de indeling voor het seizoen 2017/2018 bekend. Op zaterdag 1 juli zal in Zeist het competitieprogramma van de landelijke afdelingen bekend worden gemaakt. Vier dagen later volgt het district West 1.

Op zaterdag 1 juli zal in Zeist geloot worden voor de eerste en tweede ronde van de landelijke KNVB beker. Onze regio wordt door vijf clubs vertegenwoordigd. AFC (zondag) en De Dijk stromen in de tweede ronde in. OFC, Swift en Purmersteijn moeten al in de eerste ronde in actie komen. De eerste twee ronden staan gepland voor zaterdag 19 augustus en woensdag 23 augustus.

Op dezelfde dag zal tevens het speelschema van de Tweede Divisie, Derde Divisie en Hoofdklasse bekend worden gemaakt. De divisies starten in het weekend van 27 en 28 augustus. De Hoofdklasse begint een week later.

Het district West 1 maakt woensdag 5 juli de nieuwe indeling bekend. De nummering (en dus het speelschema) zal op zaterdag 22 juli worden vrijgegeven. De poule-indeling van de beker wordt op woensdag 12 juli bekendgemaakt. De bekerwedstrijden zijn in de eerste drie weekenden van september. De competitie start op 23/24 september.

Klik hier voor de complete speeldagenkalender

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!