Home / Algemeen / Nominatie talent van het jaar: Stef Leliveld (Swift)

Nominatie talent van het jaar: Stef Leliveld (Swift)

Op zaterdag 22 augustus, tijdens het Kampioenschap van Amsterdam, maken we bekend wie er talent van het seizoen 2014/2015 is geworden. Wie wordt de opvolger van Daan Sutorius (AFC) en gaat er met de trofee en prijs vandoor? De trainers van de Topklasse tot en met de tweede klasse maakten de eerste schifting. Het is nu aan onze bezoekers om te stemmen In de categorie ‘Talent van het jaar’ zijn zeven spelers genomineerd. We stellen ze deze week aan u voor. Vandaag in deel 4 Stef Leliveld, middenvelder van zaterdag eersteklasser Swift.

Allereerst gefeliciteerd. Vind je de nominatie terecht?
Dat vind ik een moeilijke vraag en eerlijk gezegd weet ik het niet. Ik heb in ieder geval een lekker seizoen gedraaid.

Voel je je hiermee vereerd?
Ik voel me zeker vereerd. Je doet iedere week erg je best op het veld en dan is het natuurlijk leuk om op te vallen en waardering te krijgen.

Foto: Jeroen de Kock
Foto: Jeroen de Kock

Hoe was je seizoen verlopen?
Ik kwam dit seizoen nieuw bij Swift. Ik heb hiervoor bij Roda’23 gevoetbald en ik wou graag een stapje omhoog. Aan het begin was het hier dus keihard werken. Maar het ging steeds beter en ik heb gelukkig in veel wedstrijden een belangrijk aandeel kunnen leveren. We hebben hier een heel goed team en heb me snel kunnen aanpassen.

Hoe ziet de toekomst eruit?
Ik blijf volgend seizoen sowieso bij Swift. We hadden onszelf eigenlijk moeten belonen door kampioen te worden maar dat is helaas niet gelukt. Maar we gaan het in de nacompetitie gewoon afmaken. Dan spelen we volgend seizoen Hoofdklasse en dat zou voor ons heel erg mooi zijn. We hebben een mooi team en kunnen dat niveau zeker aan.

Foto: Mario Wormhoudt
Foto: Mario Wormhoudt

Wie denk jij dat er straks met de prijs vandoor gaat?
Dat ik vind ik opnieuw een erg lastige vraag. Ik zie die jongens natuurlijk niet iedere week voetballen. Maar ik zie ze zo nu en dan wel eens voorbij komen en weet dat ze erg goed zijn. Maar wie er uiteindelijk met de prijs vandoor gaat? Geen flauw idee.

Foto boven: Mario Wormhoudt

Breng hier je stem uit!

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)