Home / Algemeen / OFC haalt ook Martijn Tjon-a-Njoek bij Rijnsburgse Boys

OFC haalt ook Martijn Tjon-a-Njoek bij Rijnsburgse Boys

Na Donny Verdam heeft derdedivisionist OFC ook Martijn Tjon-a-Njoek van Rijnsburgse Boys overgenomen. De aanvaller, die bezig is aan zijn eerste seizoen in Rijnsburg, verruilt daarmee het ene geel/zwart voor het andere. Tjon-a-Njoek had in januari al aangeven dat hij Rijnsburgse Boys zou verlaten.

“Toen OFC contact met mij zocht, heb ik gelijk aangegeven dat ik interesse had om een gesprek aan te gaan. Dat verliep voor beide partijen naar wens, dus we waren er snel uit”, zegt de in Hoofddorp geboren aanvaller. Met de komst van Serbony van VVSB in de winterstop waren de kansen op speeltijd onder trainer Pieter Mulders verkeken en hakte de spits de knoop door om te vertrekken. “Voor de winterstop heb ik tien keer in de basis gestaan en vijf keer gescoord, maar sinds januari moest ik het alleen nog maar met wat invalbeurten doen. De laatste weken krijg ik zelfs helemaal geen speeltijd meer.”

Tjon-a-Njoek speelde in de jeugd voor Hoofddorp en HFC Haarlem voordat hij bij Argon is het eerste elftal debuteerde. Na wederom een jaartje Hoofddorp (2010/2011 onder Stefan Teeken) verhuisde hij naar Koninklijk HFC waar hij vier jaar speelde. “Ik heb daar ook met Donny Verdam gespeeld dus we kennen elkaar door en door. We weten precies wat we aan elkaar hebben.” Na HFC kwam de spits nog een jaar uit voor Rijnvogels (2015/2016) en dit seizoen dus voor Rijnsburgse Boys.

Naast Tjon-a-Njoek verstrekte OFC zich eerder al met Donny Verdam (Rijnsburgse Boys) en Lars Weistra (Hollandia).

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC