Home / Zondag 3D / Olsman wijst Ouderkerk de weg met hattrick

Olsman wijst Ouderkerk de weg met hattrick

Ouderkerk heeft zondagmiddag een knappe 4-2 zege geboekt op PVC.

Het duel kwam wat langzaam op gang, beide teams gingen voorzichtig van start. Toch stond het na ruim tien minuten al 1-0. Na een fout achterin bij PVC belandde de bal bij Tijl Terleth. Hij bediende Jerom Meester op maat en de 1-0 was een feit. De wedstrijd speelde zich verder vooral af op het middenveld, waar Roy La Grouw een sterke indruk maakte. Ook aanvallend deed hij een duit in het zakje met een hard schot van afstand, maar dat eindigde op de vuisten van de PVC-goalie. De Utrechtse doelman werd voor rust nog een paar keer getest door Thijs de Dood en Mitchel Melissen, maar doorstond die tests. Ook Dax de Wit moest een paar keer optreden en kreeg hulp van de paal.

Na een klein uur kwam PVC op gelijke hoogte, maar niet heel lang daarna pakte Ouderkerk voor de tweede keer de leiding. Durante Olsman maakte er op aangeven van Nana Appiah 2-1 van. En snel daarna wil ook de 3-1, nadat Olsman goed druk zette op de keeper bij een terugspeelbal. Toch kwam PVC weer terug tot 3-2 en maakte Ouderkerk het zichzelf nog lastig. Maar met zijn derde goal besliste Olsman het duel.

“Er is door mijn spelers gedreven en hard gewerkt. En het is ook mooi om te zien hoe een gemotiveerde Durante mijn boodschap heeft begrepen en vanmiddag zijn visitekaartje heeft afgegeven voor een meer definitieve basisplaats”, aldus trainer Guido Licastro na afloop.

Het duel was al met al een mooie opmaat naar volgende week, dan staat de streekderby bij FC Abcoude op het programma. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 3d

Bron : Rob van ‘ t Veer

Foto’s: Minke Wiggerink

 

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)