AVV TOG

Opnieuw onnodige puntendeling voor TOG

Vierdeklasser TOG heeft in zijn strijd om terug te keren in de derde klasse opnieuw onnodig puntverlies geleden, ditmaal tegen laagvlieger Eendracht’82.

In de stromende regen op sportpark Eendracht was TOG in de eerste helft heer en meester. Opnieuw liet de ploeg van Leroy Kroese veel kansen liggen om Eendracht al voor de rust op grote achterstand te zetten. Alleen spits Ivo de Waal wist het net te vinden na een prima pass van Joshua van Eijbergen. Hiervoor misten Romello Boston en dezelfde Ivo de Waal twee dotten van kansen. Vlak voor de rust werd verdediger Ed Nyarko bruut uit de wedstrijd geschopt en moest worden vervangen. Ruststand 0-1.

Na de pauze werd de wedstrijd grimmiger en Eendracht ’82 maakte gebruik van fysieke kracht om het de gasten lastig te maken. Twintig minuten voor tijd reageerde de TOG-verdediging niet alert genoeg op een dieptepass en de Eendracht –spits schoof de bal langs TOG-doelman Mubarak 1-1. Eendracht rook zijn kans en zette druk op de TOG-verdediging die vooralsnog niet bezweek. Aan de andere kant leek Ivo de Waal de 1-2 binnen te tikken na aangeven van invaller Rahiet Sadal maar de bal caramboleerde tegen de binnenkant van de paal en leek over de doellijn te zijn geweest.

De scheidsrechter besliste echter anders, tien minuten voor tijd leek TOG zijn eerste nederlaag te gaan lijden toen de linkerspits van Eendracht in botsing kwam met doelman Mubarak. De scheidsrechter gaf een strafschop die feilloos werd benut. Trainer Kroese wisselde nog twee keer om zijn team nieuw impulsen te geven. Na een fout van de Eendracht-doelman werd de na voren gestuurde Bright Owusu door diezelfde doelman onderuit gehaald en opnieuw wees de scheidsrechter naar de stip. De prima spelende Noel Walda schoot TOG in de laatste minuut van de reguliere speeltijd naast Eendracht 2-2. Bijna gingen de gasten er nog met de zege vandoor maar Brian Groothuesheidkamp kon de indirecte vrije schop binnen de zestien meter niet verzilveren.

Zo bleef het bij 2-2 en leverde TOG opnieuw twee kostbare punten in. Zondag a.s speelt TOG  thuis tegen DSS die momenteel op de tweede plaats staat en gaat Eendracht  op bezoek bij Heemstede.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
TOG