Ouderkerk heeft staf rond

SV Ouderkerk heeft zijn technische aanstellingen voor het seizoen 2012/2013 rond. Deze week werden de ‘nieuwe’ gezichten van de voetbalclub gepresenteerd en de contracten voor het volgende voetbalseizoen officieel ondertekend. De vereniging, die niet zoals andere verenigingen kiest voor één vlaggenschip maar evenveel aandacht schenkt aan beide selectie-elftallen, kwam tot een akkoord met een trainer voor de zondag- en zaterdagselectie. Ook werd er een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding benoemd.

Erwin Mönnich wordt volgend seizoen de hoofdtrainer van de SV Ouderkerk zondagselectie. De ervaren coach is al jaren als trainer actief en had in het verleden clubs zoals RKAV, Aalsmeer en VV Kockengen onder zijn hoede. De 54-jarige in Aalsmeer wonende trainer, is de opvolger van Kees Koedood, die na vier jaar wilde vertrekken. Koedood zal nog vol overgave zijn spelers moeten motiveren zodat de nieuwe trainer/coach Mönnich ook volgend seizoen actief zal zijn in de vierde klasse van de KNVB. De ploeg bungelt momenteel in de staart van de ranglijst. Afgelopen zondag won de ploeg met 1-3 van FC Amsterdam. Hiermee lijkt een goede stap gezet te zijn op weg naar lijfsbehoud.

Hans Verhoogt, trainer van de zaterdag 1, blijft minimaal nog een jaar aan de club verbonden. Hij is bezig aan zijn tweede seizoen bij de derde klasser. In zijn eerste seizoen pakte hij direct met zijn ploeg de eerste periodetitel. Momenteel bivakkeert het eerste zaterdagelftal in de middenmoot. Mede door vele blessure gevallen voldoet de ploeg tot op heden niet aan de verwachtingen, die er aan het begin van het seizoen waren.

Voorzitter Giorgio Tsie laat weten zeer verheugd te zijn met beide trainers. ” Voor Hans Verhoogt wordt dit alweer zijn derde seizoen en voor Erwin Mönnich zijn eerste seizoen bij Ouderkerk. Beide trainers zijn zeer ervaren en gedreven om volgend seizoen met onze vrij jonge selecties aan de slag te gaan.”

Na beide selectie trainers werd ook Mark Paludanus aangesteld als hoofd jeugdopleiding bij de vereniging. Paludanus geeft momenteel leiding aan de jongste junioren (f- tot en met e-jeugd) en zal vanaf volgend seizoen de volledige verantwoordelijkheid dragen over de jeugdopleiding van Ouderkerk. Voorzitter Tsie laat weten: “Met Mark Paludanus, geen onbekende binnen Sportvereniging Ouderkerk, als hoofd jeugdopleiding wil SV Ouderkerk verder bouwen aan haar geprezen jeugdafdeling. Hierin zal naast de ontwikkeling van alle jeugdspelers ook de ontwikkeling van het kader centraal gaan staan. Mark zal in zijn werkzaamheden ondersteund worden door een team van trainers en coordinatoren.Met de aanstelling van deze heren ziet SV Ouderkerk het komende seizoen weer met veel sportief vertrouwen tegemoet.”

Verslag: Rik Verkaik

Foto: Rick van Tol :  v.l.n.r.: Mark Paludanus (hoofd jeugdopleiding), Giorgio Tsie (voorzitter), en Hans Verhoogt (trainer zaterdagselectie) en Erwin Mönnich (nieuwe trainer zondagselectie)

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!