Home / Zondag 3D / Ouderkerk neemt na rust afstand van Alliance ’22

Ouderkerk neemt na rust afstand van Alliance ’22

Ook voor Ouderkerk stond zondag eindelijk het eerste officiële duel op het programma. Vorige week ging het duel met WV-HEDW niet door vanwege een coronageval bij die ploeg. Zondag werd gespeeld tegen Alliance ’22 uit Haarlem.

Toch voor kort kwamen beide ploegen elkaar geregeld tegen in de zondag derde klasse. Net als toen waren de beide ploegen ook nu weer aan elkaar gewaagd. Wat met name in de eerste helft opviel was  dat het (verzorgde) combinatiespel van zowel Ouderkerk als Alliance zich voornamelijk afspeelde op het middenveld en er nauwelijks een kans werd gecreëerd. Eigenlijk niet één.

Ook de coach van sv Ouderkerk (Jules Pasteuning) moet dat zijn opgevallen. In de tweede helft dan ook een heel ander spelbeeld. De tegenstander werd ook veel sneller opgezocht en met vlotlopende aanvallen over de vleugels werd Alliance onder druk gezet. Binnen vijf minuten stond de 2-0 op het scorebord. Daarna ging ook Alliance zich roeren. Doelman Remy van Luin voorkwam in tien minuten na rust met een katachtige redding echter de aansluitingstreffer. Toen het halverwege de tweede helft 3-0 werd, leek de buit definitief binnen. De 4-0 via een penalty vlak voor het eindsignaal was goed voor het doelsaldo in deze bekerpoule. De doelpuntenmakers waren: Kevin Ocran, Durante Olsman (2x) en Mitchel Melissen.

Donderdag 10 september om 20.15 uur vindt de inhaal-bekerwedstrijd plaats tegen en bij WV-HEDW.

Bron: Rob van ‘t Veer

Foto’s: Minke Wiggerink 

Send this to a friend