Home / Zondag 3D / Ouderkerk start seizoen met winst in Delft

Ouderkerk start seizoen met winst in Delft

Voor Ouderkerk startte het seizoen zondag met een verre uitwedstrijd. De ploeg ging op bezoek bij het nog onbekende Taurus uit Delft, dat onderdeel is van studentenvereniging Virgiel en speelt op het sportcomplex van de TU Delft.

Na een stroeve voorbereiding was het afwachten hoe Ouderkerk in het eerste competitieduel voor de dag zou komen. Al vroeg in de wedstrijd moest Dax de Wit ingrijpen in een één op één situatie, maar deed dat goed. Later raakte Taurus tot tweemaal toe de lat, maar Ouderkerk wist het doel schoon te houden. Zelf wist Ouderkerk halverwege de eerste helft wel te scoren. Een aanval over meerdere schijven leek te stranden, maar Jayden Gentenaar wist de bal snel te heroveren en uiteindelijk viel de goal via een Taurus-speler. 0-1 was ook de ruststand.

Na rust hadden de bezoekers goede mogelijkheden om de voorsprong te verdubbelen, maar dat ging moeizaam. In blessuretijd viel via invaller Charlie den Hertog de 0-2 alsnog. Volgende week komt FC Abcoude op bezoek voor de derby.

Bekijk hier de stand en het programma in Zondag 3d

Bron: Rob van ’t Veer

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)