Peter Grifhorst levert contract in bij Ouderkerk (zaterdag)

Zaterdag vierdeklasser Ouderkerk staat niet meer onder leiding van Peter Grifhorst. De oefenmeester is, na goed overleg, per direct vertrokken. Het is nog niet bekend wie zijn taken tot het einde van het seizoen overneemt.

De reden voor het plotselinge vertrek van Grifhorst uit Ouderkerk is dat hij het trainerschap niet meer kan combineren met zijn drukke werkzaamheden. “Het wordt alleen maar drukker. Dat is leuk, aan de andere kant ook wel jammer dat ik niet verder kan. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en Ouderkerk blijft een fantastische club. Ik hoop dat de jongens het goed afmaken en ook dit seizoen een periodetitel pakken.”

Twee maanden geleden werd al bekend dat zijn tweede seizoen ook zijn laatste zou zijn bij Ouderkerk. Zo konden beide partijen met een goed gevoel afscheid van elkaar nemen, wat ‘waardevoller is dan geforceerd een derde jaar in te gaan’. Voor komend weekend, wanneer de nummer zes van de vierde klasse E het opneemt tegen FC Weesp, wordt zijn lege plek op de bank intern opgevuld.

Hoe dat de resterende weken van het seizoen gaat, is nog niet bekend, net als wie er volgend seizoen voor de groep staat.

Foto: Koos van der Leest

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)