Foto: RickySportphotography

Play-offs zaalvoetbal uitgesteld

De play-offs voor het landskampioenschap zaalvoetbal zijn tot nader order uitgesteld. De beroepscommissie van de KNVB heeft nog geen oordeel kunnen vellen over het beroep van ‘T Knooppunt, waardoor de play-offs komend weekend nog niet van start kunnen gaan.

De KNVB liet gisteren (woensdag) weten dat er een deadline was vastgesteld op 12:00 uur ’s middags. Omdat de bond het antwoord van de beroepscommissie nog niet binnen had gekregen, is door de competitieleiding besloten de play-offs uit te stellen. Vrijdag zou ASV Lebo als vervanger van ‘T Knooppunt aantreden tegen Hovocubo, zaterdag stond het duel tussen FC Marlene en FC Eindhoven op de planning.

“De beroepscommissie handelt volledig onafhankelijk en wil de tijd nemen voor het beroep van ‘T Knooppunt. Het hangt van hun oordeel af hoe de play-offs verder gaan. In ieder geval kan er dit weekend nog niet begonnen worden”, zegt KNVB-persvoorlichter Bram Groot. ‘T Knooppunt eindigde immers op de eerste plaats, maar werd na ongeregeldheden tijdens en na de bekerfinale tegen FC Marlene uit de competitie genomen.

Het is nog niet bekend wanneer de beroepscommissie met hun besluit komt. Waarschijnlijk worden de play-offs een week opgeschoten, waardoor deze over een week pas van start gaan.

Foto: RickySportphotography

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)