Foto HAV | Raymond Dirven is bezig aan zijn eerste seizoen bij JOS

Raymond Dirven per direct weg bij JOS/Watergraafsmeer

Raymond Dirven heeft per direct zijn spullen ingeleverd bij JOS/Watergraafsmeer. De 37-jarige doelman besloot eerder al ondanks zijn ja-woord na dit seizoen te vertrekken bij de zondag Hoofdklasser, een botsing met een teamgenoot voorafgaand aan de wedstrijd tegen RKHVV (1-1 gelijkspel, red.) zorgde voor een vroegtijdig vertrek.

“Op deze manier heeft het geen zin meer. Er is onderling iets gebeurd zondag en daardoor was de maat vol”, zegt Dirven, die na zijn komst van Nieuw-Utrecht bezig was aan zijn eerste seizoen in Amsterdam-Oost. “Sinds de winterstop is het kommer en kwel, al mijn vrienden gaan weg. Bovendien wil de trainer (Roy van der Mije, red.) volgend seizoen drie keer per week trainen en dat gaat mij niet lukken met een kind in huis. Natuurlijk baal ik ervan dat er meteen een eind aan is gekomen, maar ik ben 37 en wil wel plezier hebben in het spelletje.”

Dirven gaf in maart, samen met Alex de Bruijne, zijn ja-woord voor een langer verblijf op Sportpark Drieburg. Hij zou nog twee jaar onder de lat staan en daarna doorschuiven als keeperstrainer. “Dat is nog steeds mijn intentie. Ik ben nog nooit zo fit geweest. Het niveau van een nieuwe club maakt mij niet heel veel uit: Hoofd- tot tweede klasse en in de buurt van Amsterdam. Ik wil er nog twee jaar tegenaan gaan.”

Met het vertrek van Dirven raakt JOS/Watergraafsmeer opnieuw ervaring kwijt in de huidige selectie. Eerder besloten Patrick Lokken (Argon), Maurice Renger (Ajax) en Alex de Bruijne na dit seizoen de huidige nummer twaalf van de zondag Hoofdklasse te verlaten.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!