Home / Algemeen / Regel je zorgverzekering 2022 en steun je club

Regel je zorgverzekering 2022 en steun je club

Ieder jaar kun je in november en december overstappen van zorgverzekering. Je hebt dus nog een paar dagen om je zorgverzekering voor 2022 te regelen.

Het Amsterdamsche Voetbal werkt samen met Univé. Sluit je je zorgverzekering via ons af bij Univé, dan doneren wij € 20 aan jouw club.

Bij Univé heb je in 2022 al een zorgverzekering vanaf € 114,90 per maand. Daarmee kun je altijd naar je eigen huisarts en alle ziekenhuizen zijn gecontracteerd. Bezoek je als voetballer geregeld de fysiotherapeut? Ook dan zit je goed bij Univé, dat afspraken heeft met ruim 500 fysiotherapeuten in Amsterdam. Fysiotherapie is verzekerd met een aanvullend pakket, vanaf €10 per maand.

Steun je club met je zorgverzekering

Meer weten of meteen je zorgverzekering afsluiten? Klik op de naam van jouw club, vervolgens kom je op de website van Univé terecht en kun je je verzekering afsluiten. Wij zorgen er dan voor dat het bedrag naar jouw club gaat.

Twijfel je nog welke verzekering bij jou past? Doe dan de ZorgCheck, in 3 minuten ontdek je wat de beste zorgverzekering is voor jou.

 

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)