Renger ziet “slechtste OSV in mijn periode” onderuit gaan tegen Olympia Haarlem

Na tien duels zonder zege, boekte OSV twee zeges op rij. Voor de winterstop werd de eerste driepunter behaald en vorige week werd gewonnen van Zwaluwen ’30. De ploeg wist daar echter geen vervolg aan te geven, (sub)topper Olympia Haarlem bleek met 0-2 te sterk.

Al in de tweede minuut keek OSV tegen een achterstand aan. Een vrije trap kwam voor de goal en kon makkelijk worden binnengewerkt. “We stonden echt te slapen en geven het daar al weg. In de eerste helft hebben we echt niet thuis gegeven”, aldus een teleurgestelde Maurice Renger na afloop. De tweede goal van Olympia Haarlem viel voor rust ook uit een dood spelmoment.

“In de kleedkamer is het aardig geëxplodeerd in de rust. Ik heb ook tegen de jongens gezegd dat dit het slechtste OSV was in mijn periode hier. Echt alles wat fout kon gaan, ging fout. We waren te laat in de duels, kregen de bal niet bij de goede kleur, het was echte slappe hap.”

Na rust herpakte OSV zich iets en ging het wat meer voetballen, maar dat was niet genoeg om Olympia Haarlem nog pijn te doen: “Zij doen ook niet voor niks mee bovenin en hebben een goede ploeg, maar de manier waarop wij vandaag verliezen is echt onnodig. Zeker nadat we vorige week hebben laten zien dat we het echt wel kunnen. Maar we moeten weer door naar volgende week, want ook dat is weer een belangrijk duel.”

Onderin won EVC de degradatiekraker van Wartburgia, waardoor OSV op doelsaldo nu twaalfde staat. Volgende week speelt OSV een inhaalduel tegen Monnickendam, een belangrijk duel in de strijd om handhaving. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV