Home / Zondag 3D / Ruime zege voor Ouderkerk bij Vreeswijk

Ruime zege voor Ouderkerk bij Vreeswijk

Waar het twee jaar geleden in een knotsgekke wedstrijd nog 6-5 voor Vreeswijk werd, was er nu maar één ploeg die voor de doelpunten zorgde. En dat was Ouderkerk.

Vanaf de aftrap werd er goed gevoetbald en werden er mogelijkheden gecreëerd. Toch duurde het tot de 25e minuut voordat er gescoord werd. Simon van Rens wist zich goed vrij te lopen aan de rechterkant en zijn voorzet bereikte Mitchel Melissen, die prima wist af te ronden. Ook Vreeswijk kreeg nog een goede kans, maar goalie Dax de Wit keerde de inzet. In de 41e minuut was het vervolgens Desley Douglas, die op aangeven van Mitchel de 0-2 voor zijn rekening nam. Niet veel later was het Rocky Nuamah, die na een goede individuele actie 0-3 op het scorebord liet aantekenen. En de koek was nog niet op. In blessuretijd van de eerste helft was het Tijl Terleth, die op aangeven van Douglas de ruststand op 0-4 bepaalde. Aan dit doelpunt ging overigens een goede lange bla van De Wit vooraf.

In de tweede speelhelft waren er nog voldoende mogelijkheden om te scoren. Uiteindelijk bleef de teller steken op 0-6. Zo maakte Terleth zijn tweede van de middag en wist ook de goed ingevallen Daan van Unen zijn doelpunt nog mee te pikken. Het levert Ouderkerk voorlopig een keurige derde plaats op. Volgende week een belangrijk duel, want dan treft Ouderkerk koploper Sporting ’70.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 3d

Tekst: Tim Baas