Ryan Smart en Michael van Mouwerik nieuwe trainers Waterwijk

Waterwijk heeft een nieuwe trainer voor de zaterdagselectie gevonden. De club maakte onlangs bekend dat het een nieuwe weg in wilde slaan en afscheid nam van trainer Ben Vis. Inmiddels heeft de club in Ryan Smart een opvolger gevonden.

Smart was de afgelopen seizoenen ook al actief bij Waterwijk, maar dan als jeugdtrainer. Dit seizoen traint hij de JO18-1. “Ryan is al enkele jaren in het bezet van zijn UEFA A en kent onze eigen jeugd ontzettend goed. In onze huidige zaterdag 1 spelen veel spelers uit onze eigen jeugdopleiding en met zeer veel talentvolle lichtingen komen er mooie jaren voor ons aan”, zo vertelt de club.

De nieuwe hoofdtrainer zal geassisteerd worden door Michael van Mouwerik. Ook van Mouwerik is geen onbekende binnen Waterwijk. Hij heeft zowel als speler en trainer een lange geschiedenis bij de vereniging. In de afgelopen jaren is Van Mouwerik reeds assistent-trainer geweest onder Smart en de club noemt de samenwerking tussen beiden zeer positief.

“Wij wensen beide heren ontzettend veel succes en plezier toe. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij met onze kwalitatief sterke zaterdag selectie en de aanstormende jeugd hoge ogen gaan gooien”, aldus Waterwijk.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)