Home / Algemeen / SELECTIE: Blauw-Wit na een jaar alweer flink op de schop
Jan de Haze

SELECTIE: Blauw-Wit na een jaar alweer flink op de schop

Blauw-Wit startte afgelopen seizoen met een compleet nieuwe selectie, op de been gebracht door Saïd Bentohami en met Jan de Haze als trainer. Het seizoen startte wat moeizaam en toen de ploeg op gang begon te komen, werd het seizoen vanwege het coronavirus stilgelegd.
Komende seizoen wil de ploeg een nieuwe poging doen om Blauw-Wit weer op de kaart te zetten. “We zaten in een opgaande lijn en ik kreeg steeds meer het gevoel dat het echt een leuk team kon worden”, vertelt trainer Jan de Haze. Om komend seizoen goede resultaten neer te zetten, zijn weer heel wat nieuwe gezichten naar de club gehaald, jongens met ervaring op hoog niveau.
Iets waar De Haze erg content mee is: “De jongens die we erbij krijgen, zijn absoluut aanwinsten. Zij hebben zoveel kwaliteit, het belangrijkste is dat iedereen fit blijft.” Alleen een keeper bleek lange tijd lastig te vinden: “Al moeten we er eentje uit Maastricht halen, een keeper is gewoon erg belangrijk”, aldus De Haze. Uiteindelijk hoefde de trainer lang niet zo ver te zoeken voor zijn gewenste keeper. Taha Koleilat kwam namelijk over van De Dijk zaterdag.
De komst van Koleilat zorgt ervoor dat De Haze met een gerust hart het nieuwe seizoen in kan en een doelstelling durft uit te spreken: “We willen een stabiele derdeklasser worden en langzaam doorgroeien naar de bovenste plekken.”
SpelerClub 2020/2021
Moaad el AakelGeen club
Mostapha El AamraniHBOK
Achmed AhahaouiBlauw-Wit
Mohamed AjouaouBlauw-Wit
Redouan AmhaouchNieuw Sloten
Abdelilah Ben KaddourGeen club
Saïd BentohamiBlauw-Wit
Younes BourjarfiBlauw-Wit
Ibrahim BouskalouiVVA Spartaan
Redouane BouskalouiVVA Spartaan
Abdel El GourariBlauw-Wit
Kemal GezerArsenal
Mohamed el Hadad HakimVVA Spartaan
Fahd HasanZuidoost United
Daverny HijnesFC Abcoude
Emre KaracaOSC
Mo LaghmichBlauw-Wit
Adelhamid MaalitieZSGOWMS
Khalid OuarhrisDe Volewijckers
Giovanny SabajoBlauw-Wit
Tarkan SahinDRC
Chakib TayebJOS Watergraafsmeer
Genroy Wielingenvv UNO
Bilal el YaakoubiUnited Davo
Rachid el YaakoubiUnited Davo
Taha KoleilatDe Dijk (zat)
Send this to a friend