scpb -juichen

SELECTIE: SCPB ’22 wil zich bewijzen in de eerste klasse

Al een paar jaar had SCPB ’22 de ambitie om de stap naar de eerste klasse te zetten en dat is eindelijk gelukt. Onder leiding van Danny Hijzelendoorn, die werd verkozen tot Trainer van het Jaar, werd SCPB ’22 kampioen in de tweede klasse.

Zijn opvolger Patrick van Leeuwen, die overkomt van DWS, staat een mooie uitdaging te wachten. In de Eerste Klasse A, met een mix van zaterdag- en zondagclubs, zal hij SCPB ’22 staande moeten houden. Wat daarbij een groot voordeel is, is dat de ervaren selectie van de Badhoevedorpers bij elkaar blijft. Het team is dus goed op elkaar ingespeeld en haalde enkele gerichte versterkingen naar de club.

Vanuit het opgeheven zaterdagteam van de club komt Sander Roos over. Van buitenaf versterken Daley Venghaus (DWS), Bilal El Hajoui El Jaafari (DCG), Mitchell Theuns (AGB) en Arquinio Bel (De Dijk) de selectie. Een aantal van hen heeft al ervaring in de eerste klasse of hoger, wat goed van pas komt.

Op 17 augustus speelt SCPB ’22 zijn eerste oefenduel. Het begint dan aan een mini-toernooi op het eigen complex, waar ook RODA ’23, SDZ en BFC aan mee doen. Dat toernooi krijgt op 19 augustus een vervolg. Daarna staan op 26 augustus en 29 augustus nog oefenduels tegen respectievelijk Hoofddorp en Buitenveldert op de planning.

Rene de Jong SCPB ’22
Desmond van de Moot SCPB ’22
Nick Canjels SCPB ’22
Dominique Sweers SCPB ’22
Gianni Oosterhof SCPB ’22
Jesse Ringelberg SCPB ’22
Thom Leenen SCPB ’22
Dennis Dinkgreve SCPB ’22
Dave Hertog SCPB ’22
Ralf Fenne SCPB ’22
Mike Ruijter SCPB ’22
Kasper Dinkgreve SCPB ’22
Bobby Bosma SCPB ’22
Diede Mentink SCPB ’22
Jasper de Jong SCPB ’22
Jeremy van Empelen SCPB ’22
Bas Pel SCPB ’22
Riad Lilipaly SCPB ’22
Jens Bakker SCPB ’22
Ties Gerritsen SCPB ’22
Mitchell Theuns AGB
Sander Roos SCPB ’22 zat
Daley Venghaus DWS
Bilal El Hajoui El Jaafari DCG
Arquinio Bel De Dijk
Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)