Home / Hoofdklasse B zaterdag / Selectie Swift al bijna rond: al 16 spelers verlengden, 3 aanwinsten
avv Swift

Selectie Swift al bijna rond: al 16 spelers verlengden, 3 aanwinsten

Weer 4 spelers uit de huidige selectie van Swift hebben aangegeven ook volgend jaar bij de club te spelen. Virgil Deen, Daan Siegerist, Barbosa Nhoca en Noa Benninga spelen ook in het seizoen 2020-2021 voor Swift.

Deen kwam afgelopen zomer over van Rijngsburgse Boys en bleek een prima opvolger voor de naar ODIN ’59 vertrokken Joost Meendering. Ook Daan Siegerist was dit seizoen nieuw bij Swift, hij kwam over van HFC EDO en gaat dus ook voor een tweede seizoen in Amsterdam. Voor Noa Benninga is het huidige seizoen ook zijn eerste bij Swift. Nadat hij de jeugdopleiding van Ajax doorliep, besloot hij voor een avontuur in de Verenigde Staten te gaan. Twee jaar lang studeerde hij daar en speelde voor het elftal van de University of Delaware.

Barbosa Nhoca kwam twee jaar geleden van ZSGOWMS naar Swift. Hij speelde als A-junior bij ZSGOWMS al in het eerste elftal in de derde klasse, maar heeft zich flink doorontwikkeld en is nu een vaste waarde in de Hoofdklasse bij Swift.

Eerder lieten 12 andere spelers al weten ook volgend seizoen het shirt van Swift te dragen. Daarmee begint de selectie al flink vorm te krijgen, want met Tiemen van Hezel (komt over van AFC Amsterdam), Daan Driever (komt over van Odin’59) en Louk Dekkers (komt over van Koninklijke HFC) zijn er ook al 3 versterkingen binnen gehaald.

Selectienieuws Swift: topscorer Yilmaz en anderen blijven

Send this to a friend