Home / slideshow / Sluit je verzekering(en) af bij Univé en verdien geld voor je club!
Het Amsterdamsche Voetbal

Sluit je verzekering(en) af bij Univé en verdien geld voor je club!

Als je  via de website van Het Amsterdamsche Voetbal een verzekering van Univé afsluit dan verdien je €7,50 voor je eigen lokale Amsterdamse voetbalclub. Volgens Liselotte Vlaming, coördinator van Univé Amsterdam is dit een mooie manier om je eigen lokale voetbalclub financieel te steunen: “We hebben in regio Amsterdam zo’n tachtig voetbalclubs die samen goed zijn voor ruim 50.000 leden. Veel clubs kunnen wel wat extra financiële middelen gebruiken en de samenwerking met Het Amsterdamsche Voetbal draagt hier aan bij.”

Vanuit Het Amsterdamsche Voetbal helpen we de clubs in onze regio graag en daar draagt deze actie dan ook mooi aan bij. Door samen met Univé op te trekken, kunnen de clubs geld verdienen én zijn hun leden ook nog eens goed verzekerd.

Ontvang gratis de seizoensgids van Het Amsterdamsche Voetbal

Je steunt niet alleen jouw club als je je verzekering(en) bij Univé afsluit, maar profiteert ook zelf. Sluit je een auto- en/of woonverzekering af, dan ontvang je gratis de seizoensgids van Het Amsterdamsche Voetbal.

€ 500 aan trainingsmaterialen

Tot slot is er voor de club die tot 31 oktober de meeste verzekeringen bij Univé afsluit een mooie prijs: € 500 te besteden aan trainingsmaterialen.

Meer informatie of meteen je verzekeringen afsluiten? Klik dan op de link hieronder: 

Sluit je verzekering(en) af bij Univé en steun je club

 

 

 

 

Send this to a friend