Speeldata achtste finale beker bekend: Ajax-AFC op 1 maart

De KNVB van het district West 1 heeft de speeldata bekend gemaakt voor de achtste finale. De wedstrijden staan geprogrammeerd voor het weekend van 1 en 2 maart. De competitie heeft echter altijd voorrang vandaar dat er een aantal wedstrijden verschoven zijn naar dinsdag 4 maart. Mochten er voor die tijd nog wedstrijden worden afgelast dan kan het zo zijn dat er nog meerdere bekerduels worden verschoven .

De kraker tussen hoofdklasser Ajax en zondag Topklasser AFC wordt gespeeld op zaterdag 1 maart om 17;00 uur op Sportpark De Toekomst.  Op dat zelfde moment speelt De Dijk uit tegen het tweede team va Spakenburg.

Foto Rob van Vliet: op 18 februari van het vorig jaar won AFC, met veel spelers uit het tweede elftal, na strafschoppen van Ajax
Foto Rob van Vliet: op 18 februari van het vorig jaar won AFC, met veel spelers uit het tweede elftal, na strafschoppen van Ajax

 

Ook JOS Watergraafsmeer komt al op zaterdag in actie. De zondag eersteklasser speelt om 14:30 uur uit tegen zaterdag tweedeklasser Argon. AFC zondag 2 speelt een dag later (zondag 2 maart) om 14:00 uur thuis tegen Alliance’22.

Chabab speelt, in verband met competitie verplichtingen, pas op dinsdag 4 maart thuis tegen zaterdag Topklasser GVVV.

Klik hier voor de uitslagen van de eerdere ronden en het programma tot aan de finale. Het complete schema en de loting voor de kwartfinale ziet u in onderstaand overzicht.

Programma achtste finale: 

#

Datum Thuis Uit

Uitslag

A

4/3 20:00

VV Assendelft IJsselmeervogels

B

1/3 14:30

Argon JOS Watergraafsmeer

C

4/3 20:00

Spakenburg VSV

D

2/3 14:00

AFC 2 Alliance’22

E

4/3 20:00

Chabab GVVV

F

1/3 17:00

Ajax AFC

G

4/3 20:00

Marken Spirit’30

H

1/3 17:00

Spakenburg 2 De Dijk

Programma kwartfinale:

#

Datum Thuis Uit

Uitslag

I

Winnaar wed. A Winnaar wed. H

J

Winnaar wed. D Winnaar wed. B

K

Winnaar wed. C Winnaar wed. F

L

Winnaar wed. E Winnaar wed. G

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!