Speelschema’s nacompetitie bekend

Nu de competitie zo goed als overal is afgelopen, mogen een aantal clubs zich nog opmaken voor een toetje: de nacompetitie. Na het weekend van 10/11 juni weten we precies hoe alles ervoor staat met de promoties en degradaties. De schema’s van de nacompetitie zijn op de speciale nacompetitiepagina te vinden.

Nog niet alles is bekend, in verband met beslissingswedstrijden. Zo speelt WV-HEDW op zaterdag 20 mei voor het kampioenschap van de zaterdag tweede klasse A tegen BOL. De wedstrijd wordt gespeeld bij EVC in Edam. De winnaar wordt kampioen, de verliezer sluit aan in de nacompetitie. Datzelfde geldt voor SDZ en Ilpendam in de zondag vierde klasse E. De locatie van die beslissingswedstrijd, op zondag 21 mei, is nog niet bekend. Forza Almere moet zelfs twee wedstrijden spelen voordat de eindklassering duidelijk is. Zij strijden in een halve competitie met ‘T Goy en Domstad Majella om het kampioenschap in de zondag vijfde klasse D.

Het hele overzicht is uitgebreid te zien op de nacompetitiepagina’s voor de zaterdag en zondag. Volg dit ook de komende maand voor alle beslissingen.

Foto boven: Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)