Stem op het Talent van het Jaar 2021/2022

Het reguliere seizoen zit erop, dus is het tijd om de balans op te maken. Ook dit jaar kun je weer stemmen op het Talent van het Jaar.

In de eerste ronde kun je kiezen uit 5 talenten, hieronder lees je meer over hen. Het stemmen gebeurt in twee rondes. De eerste ronde duurt tot zondag 12 juni 23.59. Daarna worden de stemmen geteld. De 3 spelers met de meeste stemmen, gaan door naar de finaleronde. Hierin kan opnieuw gestemd worden. Het Talent van het Jaar ontvangt een gegraveerde schaal en waardebon van Groundhopticket.nl

Oscar Abouseada (WV-HEDW)

De linksback sloot al eerder aan bij de selectie van WV-HEDW, maar beleefde dit seizoen zijn echte doorbraak. Absouseada was een vaste waarde en leek onvermoeibaar, hij bestreek vaak de complete linkerflank. Niet alleen op het veld maakte hij indruk, ook in de zaal. Hij was actief bij asv Lebo en werd international van Oranje O19 in de zaal.

Adil Amghar el Yettefti (AGB)

Van het tweede van DCG maakte Adil Amghar el Yettefti afgelopen zomer de overstap naar AGB. Daar bleek hij moeiteloos mee te kunnen in de eerste klasse. Met 18 goals werd hij zelfs gedeeld topscorer van AGB en eindigde hij bovendien op een zesde plaats in het Topscorersklassement van Het Amsterdamsche Voetbal. De komende weken mag hij met AGB nog strijden voor promotie naar de Hoofdklasse.

Xamm Flemming (Ajax zaterdag)

Deze zomer maakte Xamm Flemming de overstap naar Ajax 2, maar al na een paar weken sloot hij aan bij het eerste. Daar ging hij niet meer weg en speelde hij uiteindelijk meer dan 20 duels in de Derde Divisie. Het bleef niet onopgemerkt, want komend seizoen maakt hij de stap naar Jong Fortuna Sittard.

Dylan van Os (IVV)

Vorig seizoen zat Dylan van Os er al aan te komen, maar dit seizoen kon hij echt zijn waarde bewijzen voor IVV. Hoewel hij in de spits met Daniël Schermer een zeer geduchte concurrent had, kwam Van Os dit seizoen tot 16 goals in Zondag 2b. De komende weken mag hij met zijn ploeg proberen te promoveren naar de eerste klasse.

Lucien Wa Bwanda (De Dijk)

Met een elftal vol jongelingen moest De Dijk dit seizoen overeind zien te blijven in de Hoofdklasse. Dat lukte, onder andere dankzij de sterke optredens van Lucien Wa Bwanda. De 19-jarige middenvelder heeft een goed overzicht en weet het spel vaak uitstekend te verdelen.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!