Stunt voor WV-HEDW bij koploper HBC

WV-HEDW heeft zaterdagavond voor een stunt weten te zorgen op bezoek bij koploper HBC in Heemstede. Tot nu toe wist alleen JOS Watergraafsmeer de Heemstedenaren te verslaan, maar WV slaagde daar ook in: 1-2.

In een duel dat redelijk gelijk op ging, vielen er in de eerste helft geen goals. Beide teams hadden wel zo hun kansjes gehad. WV-HEDW onder andere met Tim Correia en Yamiro Macrander.

Tien minuten na rust was het HBC dat op voorsprong kwam. Na een goede actie van Arno Dijkstra kon Bryan Wilderom het afmaken. Een domper voor de Amsterdammers, want tot dat moment was er weinig aan de hand. Maar WV-HEDW gaf niet op en ging op jacht naar de gelijkmaker. Max Dekker was daar met een kopbal al even dicht bij, maar die ging uiteindelijk net over de lat.

Het waren uiteindelijk de invallers die WV-HEDW lieten juichen. Koud in het veld maakte Lancine Bamba een klein kwartier voor tijd op aangeven van Mick van Moerkerk de 1-1. Een spannende slotfase volgde, waarin HBC veelvuldig voor het Amsterdamse doel verscheen. WV overleefde een aantal corners en kon zelf nog een keer richting het vijandelijke doel. Dat resulteerde in een vrije trap op de rand van het strafschopgebied, die door Joost Heij werd binnen gekopt.

Drie verrassende, maar wel erg prettige punten voor WV-HEDW. Het komt nu op 16 punten en sluit daarmee weer aan richting het linkerrijtje. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde Divisie A

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)