Home / slideshow / SV Ouderkerk neemt per direct afscheid van Guido Licastro

SV Ouderkerk neemt per direct afscheid van Guido Licastro

Guido Licastro is niet langer de eindverantwoordelijke van het eerste team van SV Ouderkerk. Na goed overleg hebben beide partijen besloten om per direct afscheid van elkaar te nemen.

De vereniging communiceerde een maand geleden nog dat de samenwerking met Licastro aankomend seizoen een vervolg zou krijgen. Vervolgens zijn er volgens de club echter signalen uit de spelersgroep gekomen waaraan Ouderkerk gehoor besloot te geven. “Na een gesprek op 14 april met Guido gaf hij aan dat zijn persoonlijke inschatting ook anders is geworden. Dit heeft geresulteerd dat gezamenlijk is besloten met wederzijds goedvinden per direct uit elkaar te gaan”, zo valt op de clubwebsite te lezen.

Het betekent dat Ouderkerk voor aankomend voetbaljaar op zoek gaat naar de opvolger van Licastro. Voor het nog lopende seizoen heeft de vereniging een tijdelijke oplossing gevonden.

Ouderkerk is na zestien wedstrijden op de negende plaats in de competitie terug te vinden. De achterstand op nummer vier VVZA bedraagt slechts vijf punten, waardoor in de slotfase van de competitie nog van alles mogelijk is voor de derdeklasser.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)