‘T Knooppunt haalt drietal van Hovocubo

Sofiane el Adel en Adil Zouthane keren na één seizoen afwezigheid terug naar de kersverse landskampioen zaalvoetbal ‘T Knooppunt. De twee spelers komen over van Hovocubo en nemen aanvoerder Mo Attaibi mee naar Amsterdam om daar de landstitel en de eer van Nederland in de UEFA Futsal Cup te verdedigen.

In tegenstelling tot het tweede elftal, dat op twee plaatsen na helemaal vernieuwt, blijft de eerste selectie van ‘T Knooppunt grotendeels intact. Smaakmakers Aziz Hitou en Amar Zouggaghi kozen ervoor om op het hoogtepunt weer terug te keren naar hun vaderland, verder vertrekt er niemand uit de Sporthallen Zuid. Het drietal is de enige versterking voor de Amsterdammers. El Adel en Zouthane speelden in het seizoen 2014/15 al voor ‘T Knooppunt, waarmee ze de KNVB Beker wonnen.

De selectie voor volgend seizoen bestaat uit dertien spelers: Manuel Kuijk (doelman), Ennes van Maasbommel (doelman), Tevfik Ceyar, Abdessamad Attahiri, Jeroen de Groot, Issam el Bakkali, Noureddine Oulad ben Youssef, Iliass Bouzit, Jamal el Ghannouti, Ismail Ouaddouh, Adil Zouthane, Sofiane el Adel en Mo Attaibi. De groep staat volgend seizoen onder leiding van Hicham Benhammou, die de vroegtijdig vertrokken Carmelo Nieddu opvolgt. Najib Taki, onder wie ‘T Knooppunt landskampioen werd in de play-offs, neemt weer plaats op de bank als assistent.

Foto: RickySportphotography

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
TOG