‘T Knooppunt voor UEFA Futsal Cup naar Noorwegen

De zaalvoetballers van ‘T Knooppunt strijden tussen 22 en 27 augustus in het Noorse Tromsø om een plek in het hoofdtoernooi van de UEFA Futsal Cup. De kersverse landskampioen werd gisteren (donderdag) tijdens de loting gekoppeld aan Levski Sofia West (Bulgarije), TMT Futsal Club (Schotland) en gastheer Sjarmtrollan Idrettslag.

‘T Knooppunt, dat onder leiding staat van de nieuwe trainer Hicham Benhammou, was in Nyon (Zwitserland) niet de enige debutant tijdens de loting. Ook TMT Futsal en Sjarmtrollan Idrettslag (Noorwegen) werden afgelopen seizoen voor het eerst in hun geschiedenis landskampioen. Levski Sofia West was voor de tweede keer de sterkste van Bulgarije.

Op de eigen website laat de club weten tevreden te zijn met de loting. “Noorwegen is topografisch gunstige loting. Door de relatief beperkte afstand liggen er wellicht mogelijkheden voor supporters om er naar toe af te reizen en ons te steunen. De selectie van Knooppunt zal er dan alles aan doen om de Main Round te halen.”

Alleen de winnaar plaatst zich voor het hoofdtoernooi, dat tussen 10 en 15 oktober plaatsvindt. Vorig jaar strandde stadgenoot ASV Lebo in de kwalificatieronde van de UEFA Futsal Cup.

Foto: RickySportphotography

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)