TABA

TABA blijft tegen GeuzenMiddenmeer steken op gelijkspel

In het grotendeels Amsterdamse Zondag 4e staat bijna iedere week wel een leuke derby op het programma en zo ook deze zondag. TABA en GeuzenMiddenmeer troffen elkaar.

GeuzenMiddenmeer was in de eerste helft veruit de bovenliggende partij en kwam voor rust op een 2-0 voorsprong, één van die goals was door een TABA-speler in het eigen doel gewerkt. Via een goal van Luc ten Brink werd het voor rust nog wel 2-1 en bleef TABA nog in de wedstrijd.

In de tweede helft moesten invallers Marcus Staphorst en Bram Suwein voor een ommekeer gaan zorgen. Zij kwamen in het veld voor Emiel Smeets, die na een harde overtreding niet verder kon, en Dion van Vark. TABA wist het spel steeds meer naar zich toe te trekken en gaf zelf geen ruimtes meer weg. Het was dan ook zoeken naar de gelijkmaker en wellicht meer. Een kwartier voor tijd kwam de 2-2. Rhett Vonk rondde een voorzet van Suwein af.

Het laatste kwartier was ook voor TABA en de ploeg van René van Vark had zeker kansen om de volle winst te pakken, maar die werden niet benut. Zo hielden het GeuzenMiddenmeer van Carlos Alarcon Vidal en TABA beiden een punt over aan het duel. Beide ploegen staan nu op 7 punten, al had TABA daar een duel meer voor nodig.

Komend weekend gaat TABA in Almere op bezoek bij Waterwijk, dat ook 7 punten heeft. GeuzenMiddenmeer heeft een weekje vrij.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 4e

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)