Home / Zondag 4f / TABA start met zege bij CTO ’70
Rene van Vark Foto: Mario Wormhoudt

TABA start met zege bij CTO ’70

Voor TABA startte het seizoen afgelopen zondag met een bezoek aan CTO ’70. De ploeg van René van Vark schoot in Duivendrecht uit de startblokken.

Al na 6 minuten was het raak voor aanvoerder Luc ten Brink en in de elfde minuut stond ook de 0-2 van Jari Julien al op het scorebord na een prima aanval. De vroege voorsprong deed het spel van TABA echter weinig goed, daarna ontstonden er juist kansen voor CTO ’70 en viel de 1-2. De thuisploeg probeerde door te drukken en de 2-2 te maken, maar dat lukte niet. Sterker nog, het was TABA dat de marge weer naar twee bracht. Marcus Staphorst zette druk op de centrale verdediger en doelman Bas de Gans en kon zo de 1-3 maken.

In de tweede helft was TABA de bovenliggende partij, maar scoren lukte niet meer. De bezoekers eindigden ook nog eens met 10 man, nadat een van de invallers zijn tweede gele kaart kreeg.

Volgende week krijgt TABA WV-HEDW op bezoek. Voor WV-HEDW zal het de eerste competitiewedstrijd worden, het duel met JSV Nieuwegein werd afgelopen weekend afgelast vanwege coronagevallen bij de ploeg uit Nieuwegein.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 4e

Archieffoto: Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)