Terry Klokkemeijer nieuwe trainer Nautilus

Terry Klokkemeijer wordt de nieuwe trainer van a.f.c. Nautilus zondag 1 komend seizoen en wil dat spelers initiatief nemen. Hij volgt Frits Bosch op als trainer van de zondagselectie, die uitkomt in de vijfde klasse.

“Ik wil in de oefencampagne in Augustus alle spelers in actie zien, iedereen verdient een oprechte kans en op gelijke minuten.” Klokkemeijer wees in de aanloop van het nieuwe seizoen op veel spelers die een enorme potentie” hebben. „Het gaat er nu om die potentie uit ze te krijgen. “Van elk deel van het team verwacht ik productiviteit”, keek Klokkemeijer vooruit op het nieuwe seizoen. “Dat is het meest belangrijke, dat de spelers initiatief nemen met en zonder de bal, in aanvallend opzicht en in de verdediging. Bas Bartelmans en ik willen pressie zetten en pro-actief voetbal spelen, dat moet de intentie zijn.”

Zijn team begint de voorbereiding op 14 augustus met een oefenduel tegen derdeklasser Ilpendam: “Daar kijk ik naar uit, een goede test. Het is een andere tegenstander dan in onze competitie, dus we hebben ook een andere aanpak nodig. Daarnaast ontvangen wij in de maand augustus op de Sportlaan in Amstelveen SC Eendracht’30 van Ron van Niekerk, TOG van Leroy Kroese, CTO’70, FC Aalsmeer met de nieuwe trainer Bas Groenveld en SV Hoofddorp.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)