Thuiswedstrijden Chabab rest van het seizoen bij RKAVIC in Amstelveen

Na de uitspraak van de rechter vandaag (zie elders op onze site) heeft Chabab op voetbalgebied ook een beslissing genomen. Het eerste en tweede zondag elftal spelen de resterende thuiswedstrijden op het hoofdveld van zaterdag derdeklasser RKAVIC in Amstelveen.

Voorzitter Khalid Berdouni: “De KNVB eiste dat de locatie van onze eerstvolgende thuiswedstrijd, de definitieve speelplek voor de rest van het seizoen moest zijn. Gisteren hebben we bij de bestuursvergadering van RKAVIC een overeenstemming bereikt. Daar ben ik heel blij om, het is een eredivisie-waardig kunstgrasveld.”

Berdouni sprak uitgebreid met RKAVIC-voorzitter Fred Kollen en bestuurslid technische zaken Thomas Brinkhof. “We hebben elkaar gelukkig snel een hand kunnen geven. Ze hadden zich goed voorbereid. Ze waren alleen wat bezorgd over eventuele grote groepen supporters. Nou, van ons is het een handje vol en met betrekking tot het uitpubliek valt het voorlopig allemaal wel mee. Zondag tegen De Dijk (Onze tweede wedstrijd van de week, red.) zou het wel druk kunnen worden gezien de belangen. Daarom hebben we ons Topklassedraaiboek uit de kast getrokken. We hebben dus stewards en teambegeleiders. En uiteraard gaat de Chabab-barbeque ook mee naar Sportpark Escapade.”

Voor de andere teams van Chabab verandert er in eerste instantie niet zoveel. Berdouni: “Die spelen gewoon op Riekerhaven en waar mogelijk wijken die ook uit naar RKAVIC. Alleen op zaterdag hebben we een probleem omdat RKAVIC met 800 jeugdleden dan behoorlijk vol zit. We gaan het week voor week bekijken.”

Het duel tussen Chabab en De Dijk begint zondag om 14:30 uur op Sportpark Escapade op het veld van RKAVIC. De samenvatting en recatie zijn zondagavond op onze website te zien. Lees hier alles over de uitspraak van de rechter.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)