TOG

TOG behaalt een ruime overwinning tegen GeuzenMiddenmeer

TOG heeft zondagmiddag een belangrijke overwinning geboekt. De ploeg van Leroy Kroese kreeg het voor elkaar om met maar liefst 5-1 van GeuzenMiddenmeer te winnen.

De thuisploeg beleefde in de sportparkderby een droomstart. Binnen tien minuten stond TOG namelijk al op een 2-0 voorsprong. Na twee minuten spelen zorgde Rahiet Sadal voor de openingstreffer door een fout in de achterhoede van GeuzenMiddenmeer genadeloos af te straffen. Een paar minuten later glipte Sadal na voorbereidend werk van Ouassim Amr langs twee verdedigers en stelde hij Nabil Amankour in staat om de tweede treffer te maken: 2-0.

Vervolgens kwam Geuzenmiddenmeer beter in de wedstrijd en moest TOG-doelman Jeffrey IJmker een aantal keer sterk optreden. Het was TOG echter dat de 3-0 tegen de touwen aanschoot. Acht minuten voor de theepauze gaf Noel Walda een indrukwekkende pass in de richting van Younes Zanzan die via een schitterende lob raakschoot. Als klap op de vuurpijl zorgde Sadal na een voorzet van Ruben Scheepstra voor de 4-0.

GeuzenMiddenmeer ging daardoor met lood in de schoenen de tweede helft in. De bezoekers kwamen echter beter in de wedstrijd en maakten zelfs de 4-1. Vervolgens trok TOG echter weer het initiatief naar zich toe en maakte het een kwartier voor tijd de 5-1. Bright da Costa maakte de treffer met een prachtige omhaal, waardoor TOG met een ruime overwinning de komende weken ingaat.

TOG deed met de zege goede zaken voor de eerste periode, aangezien WV-HEDW en Ankaraspor doelpuntloos tegen elkaar gelijkspeelden. Daardoor staan Ankaraspor en TOG qua verliespunten gelijk en volgt WV-HEDW op drie punten.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 4E

Tekst: Jordi Smit

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
TOG