TOG

TOG behaalt op bezoek bij Geinburgia net geen dubbele cijfers

TOG haalde na de midweeks 6-0 zege op Kismet afgelopen weekend opnieuw fors uit. Zonder echt goed te spelen, werd Geinburgia met liefst 0-9 verslagen.

De vereniging begon voortvarend aan het duel met enkele goede mogelijkheden voor Rahiet Sadal en Ayoub Amr. De ban werd vervolgens al snel gebroken toen aanvoerder Noel Walda een vrije trap net buiten het zestienmetergebied schitterend via de binnenkant van de paal binnenschoot: 0-1. Ook na dit moment was er een oppermachtig TOG te zien dat wél wat slordig met de diverse kansen omsprong.

Het duurde dan ook tot de minuut 34 alvorens TOG de score verdubbelde via Sadal die een verre uittrap van doelman Jeffrey IJmker op de juiste waarde inschatte: 0-2. Bij een van de schaarse Geinburgia-aanvallen moest diezelfde IJmker zich strekken om de 1-2 te voorkomen. Even later was het echter al 0-3 door opnieuw Sadal. Op slag van rust kopte Walda de 0-4 binnen en leek een monsterscore een kwestie van tijd te zijn.

Na de rust probeerde Geinburgia er wat meer uit te komen en werd het spel van TOG er niet beter op. De ploeg had veel onnodig balverlies en was slordig in de passing. Toen er ook nog een Geinburgia-speler uit het veld werd gestuurd, werden de ruimtes nog groter. De na de rust ingevallen Ruben Scheepstra voelde zich als een vis in het water. De pijlsnelle Scheepstra scoorde binnen twintig minuten viermaal en Amr kon vlak voor tijd nog de 0-9 binnenschieten.

TOG heeft nog steeds evenveel verliespunten als Ankaraspor dat nog een wedstrijd tegen WV-HEDW te goed heeft. Het doelsaldo van het team van Leroy Kroese is echter duidelijk beter. Volgende week speelt TOG thuis tegen VVA/Spartaan en gaat Geinburgia op bezoek bij TABA.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 4E

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
TOG