TOG morst dure punten in Voorschoten: 1-1

Vierdeklasser TOG heeft afgelopen zondag dure punten gemorst in het uitduel tegen Voorschoten ’97. TOG-trainer Leroy Kroese baalde na afloop van het puntverlies van zijn ploeg, maar was ook realistisch: “Wij zijn in het eerste half uur vergeten te voetballen.”

Zo bleef Voorschoten gemakkelijk overeind en had in deze periode het beste van het spel overigens zonder uitgespeelde kansen te krijgen. Aan de andere kant was het voor de gasten bijna wel 0-1, maar de corner van Brian Groothuesheidkamp kon niet worden binnen getikt door de aanvallers van TOG. Zo leek 0-0 de ruststand te worden, maar daar dachten beide doelverdedigers anders over. Eerst ging TOG-keeper Taskin in de fout zodat Voorschoten via Aschman gemakkelijk kon scoren, 1-0.

Kennelijk had Voorschoten-keeper Vlak medelijden met zijn collega aan de andere kant want een minuut later liep hij onder een bal door zodat Joshua van Eijbergen de bal op het hoofd kon deponeren van Ivo de Waal die dankbaar van dit buitenkansje kon profiteren. Ruststand dus 1-1.

TOG, dat in de laatste minuten van de eerste helft al de controle overnam was in de tweede helft duidelijk de bovenliggende partij. De spitsen van de bezoekers hadden hun vizier echter niet op scherp. Schoten van Rahiet Sadal en Ivo de Waal misten kracht en richting en de inzet van Noel Walda ging rakelings voorlangs het Voorschoten-doel. Beide ploegen brachten nog een aantal wisselspelers in. De gastheren hadden geen haast meer bij spelhervattingen en leken tevreden met het punt.  Vlak voor tijd dacht Ed Nyarko de winnende treffer te maken maar zijn kopbal verdween rakelings over het Voorschoten-doel. Zo bleef het in Voorschoten onbeslist wat toch wel een tegenvaller was voor de Amsterdammers. Aanstaande zondag is TOG vrij en gaat Voorschoten’97 op bezoek bij Rivierwijkers.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
TOG