TOG wint eenvoudig van Eendracht ’82

Op een zonovergoten sportpark Middenmeer heeft 4e klasser TOG de eerste punten van het seizoen binnengehaald door in de eerste competitiewedstrijd met 4-1 te winnen van Eendracht ’82. Over de gehele wedstrijd gezien was de overwinning van de enigszins vernieuwde ploeg van trainer Leroy Kroese verdiend te noemen.

Bekijk hier alle uitslagen en de tussenstand in zondag 4E

In het eerste half uur van de wedstrijd was er nauwelijks krachtsverschil tussen beide ploegen, met veel balverlies en weinig actie voor de beide doelen. Na een half uur trok TOG meer het initiatief naar zich toe en dat resulteerde in de 1-0 door toedoen van spits Noel Ruygrok die via een verdediger raak schoot na een goede voorzet van Noel Walda. Vlak voor de rust was het bijna 2-0, maar het schot van Arthur Kool werd door de paal gekeerd.

Ook in de tweede helft was TOG de betere ploeg en opnieuw was het Noel Ruygrok die de prima Eendracht-keeper passeerde. Even later leek de wedstrijd beslist toen linkerspits Sadal onderuit werd gehaald binnen de zestienmeter, aanvoerder Noel Walda wist wel raad met dit buitenkansje. Na deze 3-0 werd TOG slordiger in de passing en bracht Eendracht terug in de wedstrijd. Na balverlies op het middenveld werd TOG-keeper IJmker verslagen met een kopbal. Even leek Eendracht het gevoel te krijgen dat er meer te halen viel in Amsterdam Oost, maar invaller Mouad Benzidane wist van grote afstand met een prachtige lob de Eendracht-keeper te verrassen en zodoende de zege veilig te stellen. Hierna kon trainer Kroese nog twee spelers wisselen en maakte onder andere de 18-jarige Noah Leijssenaar zijn debuut in het 1e team. Een goede start dus voor TOG dat aankomende zondag op bezoek gaat bij WV-HEDW dat verrassend won bij Fortius.