TOG

TOG wint na matige wedstrijd met 1-3 van Waterwijk

Vierdeklasser TOG heeft ook zijn vierde wedstrijd gewonnen. In Almere versloeg de ploeg Waterwijk met 1-3.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 4e

Ondanks de afwezigheid van een viertal basisspelers schoot TOG direct uit de startblokken om zo snel mogelijk de wedstrijd onder controle te krijgen. Al na twee minuten stuurde middenvelder Ouassim Amr de snelle Rahiet Sadal de diepte in. De TOG-spits omspeelde twee tegenstanders en mikte de bal in de verre hoek: 0-1. In de tiende minuut was het opnieuw Sadal die de 0-2 binnenschoot.

De kansen voor TOG waren legio, maar ondanks geweldige aanvallen wisten de TOG-spitsen het net niet te vinden. Sterker nog: bij een van de spaarzame aanvallen van Waterwijk lag de bal plotseling achter keeper Jeffrey IJmker in het TOG-doel. Er waren vervolgens protesten wegens vermeend buitenspel, maar scheidsrechter Hessler keurde de treffer goed. Met een ruststand van 1-2 deed TOG zich tekort.

Na de rust werd het spel van de Amsterdammers slordiger en kwam Waterwijk er meermaals goed uit. De ploeg uit Almere merkte dat er wat te halen viel. TOG-trainer Leroy Kroese paste enkele wissels toe, waardoor de rust in zijn ploeg terugkeerde. In de laatste twintig minuten kreeg TOG nog wat kansen, maar Fouad Dahmani zag zijn inzet door de Waterwijk-doelman gekeerd worden en Sadal raakte de paal na een weergaloze actie.

Het duurde tot de voorlaatste minuut voordat TOG de wedstrijd definitief besliste. Mouad Benzidane kon fraai scoren na een prima voorzet van verdediger Edley Tanoh. Zodoende heeft TOG nog steeds de maximale score van twaalf punten uit vier wedstrijden. Kroese was na afloop zeker niet tevreden met het spel van zijn ploeg, maar uiteraard wel met de drie punten. Volgende week zondag speelt TOG thuis tegen Ardahanspor en gaat Waterwijk op bezoek bij Geinburgia.