Topper tussen Arsenal en TOG eindigt onbeslist

Het duel tussen Arsenal en TOG in de vierde klasse E bleef zondag onbeslist. De topper eindigde in 2-2. Daardoor heeft Arsenal nu de beste uitgangspositie om volgende week de periodetitel te pakken.

Bekijk hier alle uitslagen en stand in Zondag 4e

TOG controleerde de eerste helft volledig en stond al binnen 20 minuten op een 0-2 voorsprong. Arsenal leek nog niet helemaal bij de les in de eerste helft. In de tweede helft herstelde Arsenal zich goed. Het vocht zich terug in de wedstrijd en kwam via twee goals van Cesar Lobias op gelijke hoogte. Arsenal had nog twee goede kansen om zelfs ook nog op voorsprong te komen, maar zag een bal van de lijn gehaald worden. “Dit resultaat was een grote mijlpaal voor het team dit seizoen, we hebben karakter en veerkracht getoond”, aldus Arsenal-trainer Robert Macdonald.

Komend weekend gaat Arsenal op bezoek bij middenmoter Geuzen/Middenmeer en kan het dus de periodetitel grijpen. De concurrentie voor de periodetitel is echter groot. Ook WV-HEDW, TOG en NFC maken nog kans.