Topscorersklassement: Van der Meer en Heij stomen op

Er wordt flink op los gescoord op de Amsterdamse velden en omstreken. Inmiddels hebben bijna 150 doelpuntenmakers een plekje in ons Topscorersklassement en er beginnen al behoorlijke verschillen te ontstaan bovenaan.

Raily Ignacio (AFC) gaat stevig aan kop, met 8 goals en daardoor 12 punten. Hij heeft echter ook al 9 duels in de benen, waar veel andere spelers pas 4 duels gespeeld hebben. Bijzonder knap is het dan ook dat ook Maxim van der Meer (SDZ) al op 8 goals staat. Hij maakte afgelopen weekend een hattrick en bekleedt nu de tweede plaats in het klassement, met 9,6 punten.

Verder maakte Joost Heij (WV-HEDW) met zijn 4 goals van afgelopen weekend een flinke sprong in het klassement. Hij staat nu op 6 goals, die hem op de vierde plaats in het klassement brengen. De derde plek is voor Dennis Kaars (HBOK), die tot nu toe zeven keer scoorde.

Komend weekend zijn de landelijk spelende competities vrij en kan er wellicht een eerste aanval worden gedaan op de koppositie van Ignacio. Het hele Topscorersklassement vind je via de link hieronder:

Topscorersklassement 2021/2022

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)