Trevor Strobbe
Trevor Strobbe terug bij De Meteoor

Trevor Strobbe keert terug bij Meteoor

Trevor Strobbe was de afgelopen anderhalf jaar trainer-coach van IVV 2. Daarvoor vier jaar lang de hoofdtrainer van het eerste team van De Meteoor. Nog altijd speelt de ervaren oefenmeester zijn partijtjes bij de veteranen, waar hij het uitstekend naar zijn zin heeft. “Wanneer ik naar De Meteoor rijd, dan voelt dat nog altijd als thuiskomen”, zo liet de oefenmeester twee jaar geleden optekenen. Komend seizoen keert de ‘verloren zoon’ weer terug in functie op Sportpark Tuindorp Oostzaan; als trainer van de Zaterdag 1.

Strobbe: “Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij IVV 2, echt een fantastische groep om mee te werken. De lokroep om terug te keren naar Meteoor was niet tegen dovemans oren gezegd. Meteoor is mijn cluppie en ik vernam dat de Zaterdag 1 dreigde uit elkaar te vallen. Sommige jongens stoppen er mee, anderen gaan lager voetballen bij de veteranen. Er moet weer opgebouwd worden en daar sta ik open voor.”

Tot slot: “Ik doe dit voor mijn club. Het kwam op mijn pad en met twee sportende kinderen, zaterdag op pad met de Meteoor 1, heb ik volgend seizoen de zondag vrij. Dat is wel erg lekker, want af en toe begonnen de zondagen mij wel op te breken. IVV is echt wel een leuke club, waar ik met veel plezier heb gewerkt. Maar in dit project bij Meteoor heb ik super veel zin.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)