Home / Vrouwen Eredivisie / Van Lunteren keert terug bij Ajax Vrouwen

Van Lunteren keert terug bij Ajax Vrouwen

Desiree van Lunteren keert terug bij de Ajax Vrouwen, zo maakte Ajax woensdag bekend. De middenvelder tekent een contract voor 2 seizoenen in Amsterdam.

De 26-jarige Van Lunteren speelde van 2012 tot 2018 ook al voor Ajax. In die periode kwam ze tot 166 duels. Afgelopen zomer besloot ze verder kijken en de stap naar het buitenland te wagen. Ze koos voor het Duitse SC Freiburg, waarmee ze als zevende eindigde in de Bundesliga.

Ze had de clubs voor uitkiezen. Zeker ook gezien het WK, waar ze tweede werd met Oranje en alles duels in actie kwam. Toch besloot ze te gaan voor een terugkeer naar Ajax: “Ik voel mij enorm vereerd dat er een aantal mooie clubs interesse hebben getoond. Sportief gezien was het een moeilijke beslissing, maar wat is nou belangrijker dan gelukkig zijn en je fijn voelen? Ik ben trots op mezelf dat ik afgelopen seizoen in het buitenland heb gespeeld. Het heeft me heel erg veel gegeven en ik ben zeker weten weer een ervaring rijker.  Ik ben ontzettend blij dat ik opnieuw voor deze fantastische club mag gaan spelen. De club waar ik mij vanaf dag 1 al ontzettend thuis voelde. Trots om mijzelf weer een Ajacied te mogen noemen”, zo schrijft ze zelf op Instagram.

 

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)