Home / Algemeen / Verdediger Naoufal Haddadi maakt overstap van EDO naar JOS

Verdediger Naoufal Haddadi maakt overstap van EDO naar JOS

JOS Watergraafsmeer heeft zich versterkt met Naoufal Haddadi. De centrale verdediger komt aan het einde van dit seizoen over van competitiegenoot EDO. Haddadi werkt door deze overstap ook volgend seizoen samen met zijn huidige trainer Roy van der Mije, die ook vertrekt naar JOS Watergraafsmeer.

De 23-jarige speler is blij dat hij de keuze heeft gemaakt om naar JOS te vertrekken. “EDO is een mooie club en we hebben een goed en leuk team. Het is echter een hele jonge ploeg waardoor we soms onvolwassen voetballen. Ik ben zelf ook nog redelijk jong maar ik heb het gevoel dat ik dit team al op sleeptouw moet nemen. Ik heb deze keuze puur voor mijn eigen ontwikkeling gemaakt en ik denk dat ik bij JOS in een elftal komt wat volwassener voetbalt. Ondanks dat we in dezelfde klasse spelen denk ik dat ik een stap omhoog maak.”

Nouafal Haddadi tekst

De samenwerking met trainer Roy van der Mije is voor Haddadi ook een belangrijke reden om met de coach mee te verkassen naar JOS. “We hebben dit seizoen een goede band opgebouwd en ik hou van zijn werkwijze. Hij is een trainer die zegt waar het op staat en hij geeft je op je flikker als je iets fout doet. Daar word ik beter van.”

De verdediger hoopt met JOS volgend seizoen hoge ogen te gooien in de hoofdklasse. “Ik volg JOS nu al een beetje en zij draaien de laatste tijd iets minder. Toch zijn ze bezig zich te versterken en ik hoop dat we volgend seizoen bovenin kunnen meedraaien. Allereerst moeten zowel JOS als EDO in de hoofdklasse blijven.”

Het is voor Haddadi ook eerst zaak om het seizoen met EDO goed af te sluiten. “Ik heb op tijd mijn keuze gemaakt en aangegeven dat ik vertrek. Ik focus mij nu volledig op EDO en ik zal de rest van dit seizoen 100% blijven geven. Aanstaande zondag spelen we een belangrijke wedstrijd uit tegen De Meern. In dat duel kunnen we een goede stap zetten richting handhaving,” aldus Haddadi.

Naast Haddadi kondigde JOS gisteren al de komst van Joey Klare (Odin’59) aan. Verder verlengde het onlangs de overeenkomsten met Alex de Bruijne, Maurice Renger, teddy Janssen aan. Donderdag kwamen daar de namen van Richmond Bossman en doelman Colby Harmon bij.

Verslag: Joey Schoo
Foto’s: rkavv.nl

 

Send this to a friend