VIDEO: Teddy Janssen (JOS) hoopt voor de winterstop terug te keren

VIDEO: Voor Teddy Janssen was het duel van afgelopen zondag tegen OFC maar van korte duur. De verdediger van JOS Watergraafsmeer kwam een minuut voor rust in botsing met Mohamed Cherif van OFC en moest met een brancard het veld verlaten. “Ik ben toen naar het ziekenhuis gegaan en daar zijn foto’s gemaakt. Ze dachten in eerste instantie aan een breuk of spierscheuring in mijn bovenbeen maar het is gelukkig alleen zwaar gekneusd.”

Ondanks dat Janssen veel pijn heeft en de komende weken rustiger aan zal moeten doen is de verdediger blij dat het mee valt. Want bij een breuk of spierscheuring had hij waarschijnlijk de rest van het seizoen vanaf de zijlijn moeten toekijken. “Het doet nog wel veel pijn en ik moet veel ijzen en rust houden. Vooral met slapen is het lastig maar dan gooi ik er een pijnstiller tegenaan en dan gaat het wel weer.”

Hoe lang Janssen uit de roulatie is is nog niet duidelijk. Zelf hoopt de verdediger nog voor de winterstop weer minuten te kunnen maken. “Ik moet een goede balans vinden tussen rust houden en werken aan mijn herstel. Ik moet het wel een beetje blijven bewegen dus probeer rustig te lopen of wat uren te maken op de fiets. Ik hoop zelf weer zo snel mogelijk op het veld te staan en ga hard aan de slag met Piet Mounoury, onze fysiotherapeut.”

Zonder Janssen verloor JOS uiteindelijk met 0-3 van OFC. Het was de derde verliespartij voor JOS op rij. “We hebben de afgelopen wedstrijden tegen de nummers een, twee en drie van de ranglijst gespeeld. Dan weet je dat het lastig wordt en calculeer je niet zomaar punten in. Het is jammer dat we ze meteen alle drie verloren en niet ergens nog wat punten wisten op te pakken. Nu hebben we een op het oog makkelijker programma en is het weer aan ons om punten te gaan pakken.”

Bekijk hier de beelden van de botsing tussen Janssen en Cherif

Verslag: Jurgen Boegborn

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)