Home / Algemeen / V&V doodziek na uitschakeling in verlenging door Haarlem Kennemerland

V&V doodziek na uitschakeling in verlenging door Haarlem Kennemerland

Vierdeklasser Vlug en Vaardig is ook komend seizoen vierdeklasser. De ploeg van Edwin van der Raad moest in de verlenging (1-2) buigen voor de ploeg uit Haarlem.  Het missen van kansen brak V&V uiteindelijk behoorlijk op.

Twee nederlagen en gelijkspel in de reguliere competitie. Tachtig doelpunten voor en slechts 32 tegen. Toch was het niet voldoende voor promotie naar de derde klasse omdat Voorland alle wedstrijden won in de vierde klasse D. En competitie die gekenmerkt werd door het uit de competitie nemen van twee teams en dus uiteindelijk maar achttien (in plaats van de beoogde 26) speelronde kende. Van der Raad: “Nu gaan we misschien wel weer zon seizoen tegemoet. Daar zitten we natuurlijk niet op te wachten, maar het is niet anders. We hebben net met z’n allen lang buiten gezeten en een biertje gedronken. Doodziek is iedereen er van.”

_JBE2416

Tegen derdeklasser Haarlem Kennemerland heeft V&V het zelf laten liggen. Vorige week speelden de Amsterdammers te angstig en verloor het met 2-1. Vandaag leek alles recht gezet te worden. Na de 1-0 van Michiel van Tilburg (kopbal uit een corner van Marco Brouwer) leek niets ene ruimere zege in de weg te staan. Van der Raad: “Het was echt wachten op die tweede treffer. We hebben zo veel kansen gehad. Het geloof was er ook bij iedereen.”

_JBE2468

Calor kreeg twee goede mogelijkheden en ook Reglio Wooding zag zijn schot gestopt worden. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd legde Calor net iets te zacht terug vanaf de achterlijn waardoor de bal onderschept kon worden anders was V&V door naar de finale. Nu moest er een verlenging aan te pas komen. Van der Raad: “ Dan hebben we dus nog ene half uur dus echt zorgen maakte ik me niet.”

_JBE2521

Ook in de verlenging was V&V de bovenliggende partij, maar ontbrak het aan de doelpunten. Twee minuten voor het einde van de verlenging, terwijl iedereen zich al op maakte voor de strafschoppenreeks, viel het doek.  De bal werd op het middenveld onderschept terwijl de Amsterdammers allemaal nar voren liepen. Haarlem profiteerde optimaal en maakte in de 118e minuut de 1-1. Van der Raad: “ Daarna is het nog zo kort voetballen en je zag ook dat er iets geknakt was bij mijn ploeg. Dat het dan nog 1-2 wordt maakt ook niet meer uit. We mogen het volgend jaar weer opnieuw proberen en dat is erg zuur.”

_JBE2448

Klik hier voor alle uitslagen van de nacompetitie zaterdag

Foto’s John Beckman

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)