Waterwijk en Ben Vis deze zomer uit elkaar

Waterwijk en Ben Vis nemen deze zomer afscheid van elkaar. De club kiest ervoor om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer.

Het eerste seizoen van Vis bij de club stopte al na zes wedstrijden door de coronamaatregelen. Het tweede seizoen was enorm succesvol. Waterwijk was lang met HBOK verwikkeld in een strijd om de titel en kwam tot de halve finale van de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse. Dit seizoen was de start moeizaam, maar hoopt men in de tweede seizoenshelft op positieve resultaten.

“Al met al kijken wij ontzettend tevreden terug, met de zaterdag 1 hebben wij echt stappen voorwaarts gemaakt en hier is Ben ontzettend belangrijk in geweest. Wij zien het afscheid van Ben dan ook niet als een vaarwel, Ben is echt een man van de club geworden. Binnen de zaterdag 1 willen wij na 3 seizoenen een nieuwe trainer voor de groep, die moet gaan zorgen voor een frisse wind. Wij hopen binnen zeer korte tijd de nieuwe hoofdtrainer te kunnen voorstellen. Voordat wij dat doen willen wij Ben onwijs bedanken voor de mooie periode en wij hopen elkaar te mogen blijven zien op ons mooie sportpark”, zo meldt Sebastiaan Steur, bestuurslid Technische Zaken bij de club.

Als het aan Vis had gelegen, was er een vierde seizoen bij gekomen: “Ik vind het heel jammer en was graag doorgegaan. Dit seizoen is mijn maatje Ron Stoffels aangesloten als trainer en de band met de spelers en de club is super. De resultaten zijn minder dan vorig seizoen, dat verrassend goed was, maar wij hebben ook een jasje uit gedaan en wat pech gehad. Wel zien wij nog steeds groei in het team en dat hadden wij graag doorgezet.” Ook de spelersgroep zag een lang verblijf van Vis en Stoffels wel zitten: “Dat maakt mij een trotse trainer. Het team heeft aangegeven dat zij deze seizoenshelft er alles aan gaan doen om betere resultaten te halen. En dat doen wij als begeleiding natuurlijk ook. Daarnaast ga ik natuurlijk ook op zoek naar een nieuw avontuur voor volgend seizoen.”

Archieffoto: Jos Spitteler

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)