Home / Zaterdag 2b / Waterwijk hekkensluiter na verlies bij Victoria

Waterwijk hekkensluiter na verlies bij Victoria

Tweedeklasser Waterwijk zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. De ploeg staat in 2B onderin op de ranglijst en heeft de grootste moeite om tot scoren te komen, ook verdedigend is men vaak te nonchalant, wat de tegenstander de ruimte geeft om tot scoren te komen.

Tegen Victoria was dat ook het geval, voetballend kan de ploeg van trainer Mo El Abdallaoui wel mee maar vooral bij spel hervattingen laat men het afweten en profiteert de tegenstander hier optimaal van. Waterwijk begon goed aan het duel en ging de strijd eerst nog gelijkop. In de 15e minuut kwam de thuisclub toch op voorsprong door een kopbal van Van den Brink. Waterwijk had hierna een aardige kans op de gelijkmaker maar de inzet van Djaylani Hoesseinali trof geen doel. Ook Giovanni van der Zaken miste en kon de 1-1 niet binnen schieten. Met nog een kwartier op de klok was Victoria via Rik Langhout wel trefzeker toen men een aanval door het centrum goed afrondde 2-0. Het werd voor de rust nog erger voor de Almeerders toen weer van den Brink de 3-0 intikte.

Na de hervatting deed Waterwijk wat terug door Mitch Vogel, die na een afgeslagen aanval alsnog scoorde: 3-1. Waterwijk kwam beter in de wedstrijd maar scoren ging de ploeg niet goed af ondanks wat mogelijkheden. Victoria wist later nog de 4-1 en 5-1 te maken en kreeg Waterwijk een gevoelige nederlaag te slikken. Voetballend was Waterwijk deze middag niet minder maar bij de omschakeling van Victoria kwam men steeds iets tekort. Trainer El Abdallaoui: “De dode momenten zijn bij ons het grote probleem we zijn niet attent genoeg en dat nekt ons, dat moet er snel uit en ook aanvallend moeten we sneller doeltreffend zijn” aldus de coach die nog steeds kansen ziet om uit de gevarenzone weg te komen. Komende wedstrijd treft Waterwijk Delta Sports en krijgt men de kans om zich te herstellen.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend