Home / Zaterdag 2b / Waterwijk moet meerdere erkennen in koploper Maarssen

Waterwijk moet meerdere erkennen in koploper Maarssen

In de zaterdag tweede klasse B heeft Waterwijk in de thuiswedstrijd tegen Maarsen niet voor een verrassing kunnen zorgen. Het werd 0-4 voor de koploper en daarmee schoten de Almeerders niets mee op, mede door dat CDW ook won en een plaatsje klom op de ranglijst. Waterwijk staat nu voorlaatste in @B en zal het nog moeilijk genoeg krijgen en zal de komende wedstrijden punten moeten gaan pakken.

De beginfase van dit duel ging gelijk op en deed Waterwijk goed mee, er waren wat mogelijkheden voor Waterwijk (Rolf Schipperijn,Randy Peaper en Mike van Pareen) gingen hier slordig mee om en ook bij Maarssen stond het vizier niet op scherp. Diep in de eerste helft nam Maarssen dan toch de leiding en scoorde Lucien Dors uit een vrije schop nadat Jimmy van Haas hands had gemaakt: 0-1.

In de tweede helft kwam Waterwijk goed terug, maar de afronding liet de wensen over. Tegenstander Maarssen deed dat beter, wel werden de bezoekers geholpen doordat de dekking bij Waterwijk niet goed verzorgd was. Miquel Ballo scoorde in de 48e minuut dan ook de 0-2. Waterwijk herpakte zich hierna en kwam steeds vaker voor het vijandelijk doel. Maarssen kon later profiteren van nonchalance bij de thuisclub en scoorde uit twee counters de 0-3 en 0-4 door Sven van Vuuren. Ondanks de inzet van Waterwijk om nog tot scoren te komen bleef het bij deze stand.

Waterwijk-coach Mo El Abdallaoui vond dat de eerste helft zijn ploeg recht had op meer. “Maar de tegenstander speelde wat slimmer en wat ongelukkige momenten bij ons deden de das om”, aldus de coach van de Almeerders. Komende wedstrijd gaat Waterwijk op bezoek bij Victoria.

Tekst: Herman de Wit

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend