waterwijk
Waterwijk

Waterwijk wil mooie reeks neerzetten na de winterstop

Vorig seizoen wist Waterwijk het de uiteindelijke kampioen HBOK lang lastig te maken. Dit seizoen verloopt tot nu toe stroever voor de ploeg van Ben Vis, die als negende uit de winterstop komt.

“We hebben een beetje pech gehad, de hele eerste seizoenshelft zijn we niet compleet geweest. Bovendien waren onze eerste twee duels meteen tegen de ploegen die nu bovenaan staan, dan heb je toch een mindere start”, aldus Vis. Wat ook meespeelde, is dat er flink wat wijzigingen in de selectie waren: “We zijn bijvoorbeeld heel wat middenvelders kwijtgeraakt. De jongens die er nu staan, hebben het goed gedaan, maar het is toch anders wanneer er iemand staat met al een paar jaar ervaring.”

Maar Vis heeft vertrouwen in de tweede seizoenshelft: “Het was tot nu toe kwakkelen, maar dat hadden we wel verwacht. We zijn nu weer op volle oorlogssterkte en hopen langzaamaan het goede gevoel te krijgen. Vorig seizoen hebben we gezien dat we van iedereen kunnen winnen.”

Waterwijk hoopt dan ook goed uit de startblokken te komen na de winterstop: “Dan willen we graag een mooie reeks neerzetten, zoals vorig jaar, toen we elf duels op rij wonnen. We willen gewoon veel punten pakken en hopen dan nog een rol van betekenis te gaan spelen.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)