Alle wedstrijden AFC en De Dijk te zien bij Het Amsterdamsche Voetbal

Komend seizoen zijn alle wedstrijden van AFC en De Dijk uit de Tweede Divisie in samenvatting te zien bij Het Amsterdamsche Voetbal. De rechten van de duels liggen bij FOX, maar een samenwerking met Het Amsterdamsche Voetbal zorgt ervoor dat komend seizoen alle 34 wedstrijden van beide clubs op maandag ook bij ons online verschijnen.

“Ik ben hier echt heel blij mee”, zegt hoofdredacteur Mathijs Groenewoud. “Vorig seizoen is het ons helaas niet gelukt om de beelden van AFC te kunnen laten zien. Nu we met De Dijk een tweede Amsterdamse club in de Tweede Divisie hebben wordt deze competitie voor ons een stuk aantrekkelijker. Na overleg met producent Southfields zijn we tot een mooie samenwerking gekomen. De Amsterdamse voetballiefhebber hoeft bij ons komend seizoen dus niets te missen van de Tweede Divisie.”

In welke vorm Het Amsterdamsche Voetbal de duels gaat uitzenden is nog niet bekend. Groenewoud: “Op zondagavond laat hebben we beschikking over de beelden. We gaan nu kijken in welke vorm we die aan onze bezoekers zullen aanbieden. Het zal in ieder geval op maandag worden uitgezonden. Misschien maken we er wel een mooi programma om heen met reacties en analyses. Daar gaan we nu goed over nadenken.”

De eerste speelronde is op zaterdag 26 augustus. AFC ontvangt dan om Achilles’29 en De Dijk gaat op bezoek bij VVSB. Een week eerder (zondag 20 augustus) treffen AFC en De Dijk elkaar in het kader van de tweede kwalificatieronde van de KNVB Beker. Ook dat duel is in samenvatting te zien bij Het Amsterdamsche Voetbal.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)