Weer een gelijkspel voor Ouderkerk

Vorige week pakte Ouderkerk het eerste punt na de winterstop, na een gelijkspel tegen Rivierwijkers. Deze zondag ging men op bezoek bij APWC in Amersfoort en werd wederom een gelijkspel behaald: 1-1.

In de eerste speelhelft had Ouderkerk weinig in te brengen tegen een tegenstander die vooral in zijn rechtervleugelaanvaller een sterke troef in handen had. Hij was de Ouderkerkse verdediging verschillende keren te snel en te slim af, maar doelman Dax de Wit hield zijn ploeg op de been. Toch wist APWC met een soort halve omhaal halverwege de eerste helft op 1-0 te komen.

Na rust kreeg Ouderkerk meer grip op de wedstrijd en wist het de druk op te voeren. Scoren gaat echter moeizaam dit seizoen en daardoor leek het er lang op dat Ouderkerk in Amersfoort ging verliezen. Maar vlak voor tijd ging de bal op de stip en kreeg het de uitgelezen mogelijkheid om met een punt te vertrekken. Dat liet Mitchel Melissen zich geen twee keer zeggen en hij schoot de 1-1 binnen.

Volgende week krijgt Ouderkerk bezoek van Vreeswijk, dat twee punten meer heeft verzameld tot nu toe. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 3d

Bron: Rob van ’t Veer

Foto’s: Minke Wiggerink